Tack & Hej!

Idag började skolan kära vänner..
Det va ju jätte roande, de ända var väl att jag fick träffa Manuél och Ava.
/José


Gummisnopp!

Ja den går upp den går ner, den går hit den går dit, ja det är en makalös manick!

Korre här, idag e de onsdag! Bra att veta, Maaalinmalin har varit våran värdinna de senaste dagarna, från söndag till tisdag! :) e alltid lika trevligt att bli lite ompysslad, fast de blir man ju alltid om man e med malin, haha för står man och kokar pasta nog fan ska hon lägga sig i, haha! Så de är bara att ge sleven till kocken och börja duka! haha :)

Skola på måndag!

/Korre is a körv


Font ja en körv...

Manuel här! 
Hjälp! Börjar fan snart skolan, sjukt vad tiden har gått fort, och snart ska du lilla Josefin tävla på lisse! Spännade!
Orkar verkligen inte  med skolan, ska vi flytta till ett annat land och börja om? =P
I morgon blir det  tillbaka till friheten? hahah va?

 haha fan vilket onödig inlägg...

klart slut!


 


Hej och hopp!

Nu är jag tillbaka, Josefin/Korre/José. Fattar inte var mina bekanta håller hus, nej förlåt! Vänner, bekant är man med folk man inte har träffat, men endå pratar med. Jag har en bekant-relation, den suger för han e skitjobbig! haha, så förlåt men jag vill inte vara din bekant, haha-ha!

Malin har också skaffat sig en bekant, hörde jag, han visste vem hon va, men stackars Malin hade inte en aning vem denna lilla pojken var, ja herregud vilket DILEMMA!

Ja vad har hänt det senaste? Jo, Biggan fyllde 18 i lördags, så det blev utgång för denna lilla tös! :) Vad har annars hänt? Jag och Malis har väl uttökat kalendern i Frölunda iallafall, bott där i typ 4 veckor nu i sommar (: och Saris har ju också varit där en del :)

Saris va ju fan på allsång på skansen i tisdags (en vecka sen) jäävlar, coolt att höra Anders lundin i sterio säger jag bara! haha :-)

/Korre!

körre is a körv.

Malin här bredvid mig, som heter Josefin som sitter och skriver och ordbajsar som jag alltid gör :-) det är livet de!
Sitter och äter lite nu, makaronipudding! Hemlagad av mästerkocken Malin Carlsson, den där världsberömda kocken, hon som vet hur man kryddar en köttfärssås, som vet hur man lagar pannbiffar, ja den Malin! :-) Hon är min, min, min egna hushållerska! :) har varit det de senaste dagarna iallafall, haha, vi har lämligen bosatt oss lite i Frölunda, och bara slappat och ätit gott :) snackat skit och rökt!

Snus ja, just nu drömmer jag om en liten dosa, den hade inte suttit fel, med lite catch under läppen! :-) Malin har ju också börjat snusa nu, ringde henne i morse och då satt hon med två i käften! mohaha, det smittar av sig! men men nu hör jag av henne nu, att de inte fanns några cigg, men ja ja, de sa jag också när jag fattade att tomten inte fanns!

Tjingeling badring!

RSS 2.0