Godmorgon!?

Godmorgon alla pigga och glada!
Malis Casson här. Vakna av att kära Josefin ringer och väcker mig. Alltid en bra start på dagen tycker jag!
Har inte hunnit med så mycket än, ätit frukost, kelat med vovven(haha tönt)...satt mig vid datan. och snart ska jag börja städa rummet, för senare kommer mina två små busfrön hem till mig (: WooHoooo! Myskväll?

Igår åkte jag för att hälsa på Josse på hennes jobb, för att hålla henne sällskap i sin ensamhet. Vilken tur att jag kom ändå.. blombilen kom lite förtidigt, så jag fick hjälpa till med att snitta upp alla blommor. Det klara vi fint tyckte jag!
Efter det kom lilla Saris, så gick vi och fika på vårat nya inneställe (!) Frank. Mums säger jag bara! Hur mysigt som helst...Josse kanske nämnde det i sitt förra inlägg? Fast hon nämnde inte min Brownie!(Mhhmm)

Har ni sett filmen Kogänget? Hahaha!

Korv med brö'......Adjö

Fika

Hejsan hallå hej,
Korre här, sitter hemma och är precis hemkommen från en fika :-) med vilka då? Joo Manuél och saris, jävlar vad mysigt de va, hittade ett nytt litet stammis ställe, Frank! :-) trevlig personal, och fint dekorerade caffelatte, haha, :-) vi fastnar för allt, haha :-) kaffe-morotskaka-snus och cigg, de är livet de :) och ni då förståss, ni förstår inte hur galet bra jag mår när jag ser att ni mår bra mina små töser! :)

Tack!

Tjillevippen !

Mamma Mia!

Malin här. Fan vilken underbar helg ändå.. börja med att bege sig till Frölunda, hem till Josses syster. Sen får jag och Josefin finbesök av Sara och hennes Robin. På fredagen blev det lite bio med Sara, Josse och Amanda! Mamma Mia, såklart! Säger bara: Gå och se den! På vägen hem blev det lite truddeluttande på alla låtar. "Dancing queen, young and sweet, only seventeen, ohh yeaahhhhh(8)"
Hahahaha! (Amanda)Va händer i fall någon dör i ABBA? Heter dom då ABA, eller typ AB, eller neeej, BA!

Två veckor med Josefin, alltid lika underbart, men tyvärr så måste det roliga ta slut någon gång.. men varför just idag? Men men, livet går vidare, kan ju alltid våldgästa henne i mån på jobbet i fall jag kan slita mig ur solstolen...(tveksamt)
Så flickor. när blir nästa date?

Snipp snapp snut, så var detta blogginlägget slut!


Ha det gött, haaaaaj!


Härlig dag!

Korre här nu, jag och Malin har precis anlänt hem efter en heldag vid havet! :-)

Vi mötte upp våran lilla sariskalasis i kärra där vi senare bestämde oss för att uppleva gamla härliga minnen på Amundön, i Askim! Jävlar vilken tid de tog att ta oss dit, men vackert och underbart vid havet :-) badade två gånger och försökte bättra på brännan lite iallafall! de brukar ju oftast vara lättare sagt än gjort, haha :-P

Nä nu ska vi fixa till oss och försöka få med Saris till Frölunda :-)

/Puss hej, jag är en lycklig tjej!


Utkast: Josse och ...

Josse och Malin här, Sara saknas förtillfället, men hon är iväg och ska jobba...stackarn!  Skönt att solen har kommit tillbaka i dag iaf. Jag och Josse tog oss tillfälle att sola lite på min baksida, alltid lika trevligt med lite sällskap, kunde ju ha vart ett bättre sällskap :P men itne klagar jag, inte(: haha ne förlåt Josse! du vet att jag gillar ditt sällskap, ibland iaf!

Nu har jag iten mycket mer att skriva, men Josse eller Sara har kanske nått mer intresant på hjärtat!

 Adjö adjö, en fisk i snö!

Hallå!

Välkommen till Malins, Saras & Josefins blogg!

tack och hej, leverpastej!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0