korre,

http://se.youtube.com/watch?v=gKp2_6gFCrA&feature=related

asså guuud, jag vet att jag ger henne publicitet men veeeeeeem bryr sig om att du åt en muffins??????

Förlåt Korre! Förlåt! (..ha-ha)

Hahaha! förlåt att jag inte rädda dig vid matbordet från Kim, men jag såg min chans att slippa höra hans tjöt hahah! och det kanske du märkte varje gång du fråga om hjälp med översättningen, och jag svarade med " huh? jaha, ne jag lyssna inte" och fortsätter gluffsa i mig maten (:  nästa gång kanske jag hjälper dig!(?)

Lördag förmiddag?

Hejsan, korre här!!

Nu sitter jag hemma hos Manuél, vi har ätit en jätte god middag och jag skulle under alla omständigheter lära mig den där jävla danskan, haha Malin skrattade, hennes mamma och hennes syster fick sig ett gott skratt, Medans Kim verkligen gick in för att få mig att förstå skillnaden mellan danska och svenska, kan ju bara säga att de e en jävligt stor skillnad mellan danska och svenska, de har jag iallafall lärt mig!! Jag fattar INGENTING!

Haha, malins mamma och Kim sitter och lyssnar på Arvingarna, ska kanske gå ner och göra dom sällskap sen? ta sig en svängom med gammeldansken? haha nää. ska vara med malis på rummet och kolla på tomten är far till alla barnen, för den har man ju aldrig sett? haha "ja vem e de som kommer idag"? Tomten och min riktiga pappa!!! hahaha!

Nä ska skratta lite nu! / Korrrrrreee

Posetiv tisdag!

Hejsan hejsan!

Nu är det korre här igen, :) det har hänt en del sen förra torsdag! I helgen va de en liten mini räkfrossa i Frölunda, och det var super mysigt! :-)

Idag är det en posetiv tisdag! Tycker alla ska ha en posetiv tisdag :) detta är våran längsta dag i skolan därför ska man vara extra glad och posetiv :-D haha, började 9 idag och slutade 4, usch vad segt, fast fick ju 1,5 timma bortplockad där, börjar ju egentlgen halv 9 och slutar halv 5 va? esch vet inte riktigt :P haha Vi framhävde proteor idag, och gjorde en bukett som var i olika former, saris och johannis gjorde en hjärtbukett :-) gud så tjusigt! Malin var sjuk idag, burr på dig!

På lördag e de öppet hus på skolan, då ska vi 6 jobba bara så att alla vet, 9.50 ska vi samlas!!

Praktik imorgon, BURR! / Korre

RSS 2.0